Preinscripció PFI 21-22

Preinscripció PFI (Programes de Formació i Inserció) del 10 al 21 de maig.

VEURE VÍDEO

Oferta formativa de l’institut Agustí Serra i Fontanet:

 • PFI Auxiliar de muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas (16 places).
 • PFI Auxiliar d’activitats d’oficina i en serveis administratius generals (16 places).


3 comentaris

 1. Silviia Vardanyan

  Buenos días,
  me llamo Silvia Vardanyan y quiero inscribirme a Institut Agustí Serra i Fontanet

  Auxiliar d’activitats d’oficina i de serveis administratius generals . Me gustaría obtener día de cita para formalizar la inscripción.

  1. Genoveva Sousa Autor de l'article

   Hola Silvia,
   Per realitzar la inscripció al PFI d’auxiliar d’activitats d’oficina a l’institut Agustí Serra i Fontanet, has de presentar la sol.licitud de preinscripció al PFI https://agora.xtec.cat/iesagustiserra/wp-content/uploads/usu1681/2021/05/Sol%C2%B7licitud-de-preinscripci%C3%B3-PFI.pdf, juntament amb la documentació necessària https://agora.xtec.cat/iesagustiserra/wp-content/uploads/usu1681/2021/05/Preinscripcio-PFI.pdf a la secretaria de l’institut, no cal demanar cita prèvia.

  2. Genoveva Sousa Autor de l'article

   Hola Silvia,
   Per formalitzar la inscripció al PFI d’auxiliar d’activitats d’oficina a l’institut Agustí Serra i Fontanet, has de presentar la sol.licitud de preinscripció al PFI https://agora.xtec.cat/iesagustiserra/wp-content/uploads/usu1681/2021/05/Sol%C2%B7licitud-de-preinscripci%C3%B3-PFI.pdf, juntament amb la documentació necessària https://agora.xtec.cat/iesagustiserra/wp-content/uploads/usu1681/2021/05/Preinscripcio-PFI.pdf a la secretaria de l’institut, no cal demanar cita prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>