Comiat i acte de Graduació de 4t d’ESO

Malauradament la Covid-19 ha impedit tancar el curs amb normalitat i celebrar un acte de Graduació com el que us mereixíeu. Ens hauria agradat acomiadar-vos de tots i totes vosaltres amb tota la solemnitat que requereix un acte d’aquest tipus, però a canvi la trobada que vam organitzar el dimarts 30 de juny va permetre retrobar-nos i compartir moments molt emotius.

 

La primera part de l’acte s’ha desenvolupat al gimnàs del centre, on el director i les tutores han dedicat unes paraules a les seves respectives tutories. De la mateixa manera, alguns alumnes han expressat el seu agraïment als companys i companyes d’aquests quatre cursos i el reconeixement a la feina i al suport del professorat que els ha acompanyat durant aquesta etapa.

Institut Agustí Serra

Institut Agustí Serra

Perquè no oblideu mai el vostre pas per l’Agustí Serra, aquí teniu un petit recull de les experiències i aprenentatges que heu compartit. Aquest és el nostre petit homenatge. Us el dediquem a vosaltres, una promoció que deixa emprenta!

Us desitgem molta sort en aquest nou camí que avui comença. No us oblidarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>