6 comentaris

 1. gemma

  bon dia soc la mare d un alumne de 4rt eso, veig que a les llicencies digitals de quart d eso hi ha musica, i en canvi a lidenkin no surt l opció de poder ho comprar.. sis plau em podeu indicar com es pot fer per compar ho..

  1. Institut Olivar Gran

   La llicència digital de música per a 4t d’ESO es gestiona des del centre, per tant no cal comprar-la.

   Atentament,
   Institut Olivar Gran

 2. Bru Pellissa

  Bon dia,

  entre el material apareix que cal un “Ordinador/tauleta personal (No demanem cap tipus de dispositiu concret però sí que s’ha de tenir accés a internet perquè les aplicacions que s’utilitzaran són online). Només s’haurà de portar en cas que el professor ho requereixi.
  Aquelles famílies que no disposin d’un ordinador i en vulguin adquirir un ho poden fer a través d’Iddink quan fan la comanda dels llibres de text i les llicències digitals ( el link es troba a la pàgina web del centre).”

  En cap moment apareix que l’ordinador ha de ser portàtil. Agrairia si ho podeu aclarir, perquè és una despesa important.

  Moltes gràcies,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>