Acte de cloenda dels alumnes de 4t d’ESO

Ja pots consultar l’acte de cloenda dels alumnes de 4t d’ESO i el reconeixement dels alumnes de Batxillerat i Cicles de la promoció 19-20 de l’Institut Olivar Gran, que es va celebrar el passat divendres dia 18 de juny.

També pots visualitzar el vídeo clicant aquí

Recapte d’aliments per a la protectora d’animals de Figueres

Els alumnes de 3r d’ESO, dins del projecte de voluntariat a secundària Aprenentatge i Servei, han dedicat la jornada de divendres a fer un recapte d’aliments i objectes per als animals abandonats de la Protectora de Figueres. El recapte ha estat un èxit, els alumnes de l’Olivar Gran han recollit 600 quilos de menjar per ajudar la protectora d’animals!

 

Viatge 4t ESO 2a part

En el 2n dia els alumnes de 4t d’ESO van fer una activitat de caiac al Congost de Mont-rebei. A la tarda van fer una activitat de trekking en la qual van acabar cansadíssims! Al 3r dia varen arribar a Cambrils i van dur a terme una activitat d’humor amarillo. Finalment, el 4t i 5è dia van gaudir de PortAventura i de les seves atraccions. 

Viatge final d’etapa 4t d’ESO – 1a part

Finalment, els alumnes de 4t d’ESO, malgrat la pandèmia, han pogut anar de viatge. Avui hem sortit de Figueres a les 7 del matí i ens hem dirigit cap a Lleida per veure una exposició de CosmoCaixa sobre Apollo 11 i, després, per fer una visita guiada del seu casc antic. Cap a dos quarts de set hem arribat a l’hotel situat a Cellers i ens hem allotjat. Hem gaudit d’un bufet lliure i, després, alguns alumnes han disfrutat de la sala de jocs on han pogut demostrar el seu talent al billar i al futbolí. Altres han anat a jugar a pàdel i han realitzat un mini-campionat. Ara toca descansar que demà ve un dia llarg. 

Participació competició Catskills

L’INS Olivar Gran ha quedat en 2a posició a la competició Catskills. Moltes felicitats a tots els participants, especialment al nostre alumne Youssouph. Aquí podeu veure els resultats de les diferents varietats de pa que han elaborat els alumnes del cicle formatiu de forneria i pastisseria. Enhorabona Youssouph per l’esforç i dedicació de la feina ben feta.