La carmanyola i el Boc’n roll a les aules

Els alumnes de 1r d’ESO són els grups més compromesos amb el residu 0. El rànquing del mes de desembre l’encapçalen 4 grups de 1r curs. 2n B i 2n C estan ben posicionats. 4t A tampoc es queda enrere. El premi serà un esmorzar a l’Olibar i el reconeixement de ser la classe més sostenible de l’institut. La primera prova finalitza el 26 de gener. Ànims, que encara queden molts dies!! Moltes gràcies alumnes i professors. El veritable premi és fer les coses cada dia millor!! Residu 0.  

Els alumnes de 1r d’ESO ens desitgen Bon Nadal

Els alumnes de 1r d’ESO elaboren cartes de Nadal i parlen sobre tradicions nadalenques en anglès. Us desitgen unes molt bones festes i bons reis! 

Bon Nadal

Hem passat un 1r trimestre intens i atípic, però tots junts l’hem superat. Ara toca desconnectar, descansar i gaudir amb responsabilitat. L’Institut Olivar Gran us desitja un bon Nadal i unes bones festes. Ens veiem l’11 de gener de 2021. Bones vacances!

#Gaudeix amb responsabilitat#bonNadal#OlivarGran#

OLI-DUB

El dilluns 14 de desembre a l’institut vam gravar l’OLIDUB, dedicat a la Marató 2020. Esperem que us agradi.

Taller d’anglès a 1r d’ESO

Aquesta setmana els alumnes d’anglès juntament amb el “Kids and Us” han realitzat uns tallers de Nadal de tres hores de durada. 

Llegeix més»

El tetraedre de Sierpinski

Els professors del Departament de matemàtiques han construït un tetraedre de Sierpinski gegant com a arbre de Nadal per adornar l’institut. Tots els alumnes d’ESO hi han participat. Han fet un dels 256 tetraedres, els han decorat amb motius de Nadal i han escrit bons desitjos. 

Taller Argó Nanotecnologia 2n ESO ABCD

Amb l’objectiu de donar a conèixer la nanotecnologia i el seu impacte en la medicina, la investigadora Julia Lorenzo de la Facultat de Biociències, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va oferir una conferència telemàtica per a l’alumnat de 2n d’ESO juntament amb altres alumnes de centres de secundària catalans. 

 

 

Col·laborem amb la Marató!

Un divendres més els alumnes de 3r d’ESO han ofert esmorzar en benefici de la Marató de TV3. Us recordem que aquest divendres 14 de desembre tornem a oferir esmorzars (xocolatada amb melindros i pizza) per col·laborar amb la Marató!