Xerrades sobre graus d’enginyeria i arquitectura de la UdG

L’alumnat de batxillerat que cursa Tecnologia Industrial al nostre centre ha rebut informació sobre la professió d’enginyeria i els diferents graus tècnics que ofereix l’Escola Politècnica Superior de Girona. La xerrada ha anat a càrrec de l’enginyera en tecnologies industrials, la Berta Llenas, i és tècnica d’atracció de talent del Patronat de la Politècnica. Com a antiga estudiant universitària ha ajudat a interaccionar amb l’alumnat per a resoldre alguns dubtes sobre els graus d’enginyeria i d’arquitectura de la Universitat de Girona. 

Jornada de promoció dels cicles formatius de l’Institut Olivar Gran amb els propis alumnes de 4t d’ESO

Durant aquestes setmanes els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Olivar Gran participaran en unes jornades de promoció dels cicles formatius del nostre centre. Durant aquesta jornada de promoció els mostrem les instal·lacions, que és un cicle formatiu i uns tallers dels cicles d’Hoteleria i Turisme que impartim en el propi centre. 

Taller de conversa en llengua anglesa pels alumnes de 3r i 4t d’ESO (ABA 19)

Benvolgudes famílies,

properament alguns alumnes de 3r i 4t d’ESO participaran en un taller de 25 h de durada de conversa en llengua anglesa.

Aquesta activitat forma part de les actuacions destinades a l’impuls i el suport a l’educació (repartiment de crèdits ABA 2019), finançades pel Ministerio de Educación y Formación Profesional pel Fons Social Europeu. Aquesta activitat, per tant, no suposarà cap cost addicional per a les famílies.

Taller de mòmies

Avui els alumnes de 1r d’ESO, a Socials, han fet un taller de mòmies. Això sí que és aprenentatge significatiu. Records que no s’esborren.

XI Olimpíada de Biologia de Catalunya

El dimecres 3 de febrer tres alumnes de 2n de Batxillerat del nostre centre van participar a la XI Olimpíada de Biologia de Catalunya. Aquest any, degut a la situació que estem vivint, la prova es va adaptar i es va realitzar online. Tot i així, els alumnes estaven motivats i molt contents de poder participar-hi. Esperem poder tornar-les a gaudir els propers anys. 

Premi Residu 0

El grup més compromès de tot l’institut amb el medi ambient ha estat el 1r E. En segona posició trobem 1r D i en tercera 4t A. 

El premi a la classe més implicada en generar RESIDU 0 és un esmorzar al bar de l’Olivar Gran: FELICITATS!!!

Llegeix més»

Natural Science Workshop

Els alumnes de 2n d’ESO han fet tallers d’immersió lingüística en llengua anglesa. “Natural Science Workshop”.