Comanda llibres curs 2021-22

Ja pots consultar i fer la comanda de llibres pel curs 2021-22. 

  • Per a ESO i Batxillerat pots accedir-hi clicant aquí. També ho pots fer des de la icona de llibres d’ESO (color taronja) i Batxillerat (color lila) situat al costat dret de la pàgina principal. 
  • Per a Cicles Formatius pots accedir-hi clicant aquí. També ho ptos fer des de la icona de llibres de Cicles Formatius (color vermell) situat al costat dret de la pàgina principal.

Els recordem també que el proper dia 13 de juliol de 10h a 14h i de 15h a 17h hi ha el retorn dels ecobooks del curs passat i també per a totes aquelles famílies que ho necessitin, hi haurà un assistent d’Iddink el qual ajudarà a fer la comanda a través de la web. 

Consulta informació addicional sobre com fer la teva comanda amb Iddink aquí

Tasques per a l’estiu

Arriba l’estiu i amb això vol dir que el curs ja s’ha acabat. Malgrat la situació actual que estem vivint, ho hem aconseguit tots junts i hem pogut acabar aquest curs 2020-21. Us deixem la proposta de tasques per realitzar durant l’estiu pels alumnes d’ESO. La podeu descarregar clicant aquí

L’Institut Olivar Gran us desitja unes bones vacances i un molt bon estiu. 

Estada d’immersió lingüística en llengua anglesa a 3r i 4t d’ESO

Avui 15 alumnes de 3r i 4t d’ESO han iniciat una estada d’immersió lingüística en llengua anglesa als albergs de la Xanascat, concretament a l’alberg de Núria. L’estada té una durada de 5 dies (del 5 al 9 de juliol) i està finançada a través del Fons Social Europeu que gestiona el Ministeri d’Educació i Formació professional mitjançant el Programa d’Orientació i Reforç per a l’impuls i el suport a l’educació.

 

Campanya Revisa la Farmaciola

Els alumnes de 1r BTX, per 4t any consecutiu, han dut a terme la Campanya Revisa la Farmaciola, dins del marc del projecte medicaments: Quin, Quan i Com realitzat a l’assignatura de Ciències Per al Món Contemporani (CMC). 

Llegeix més»