Erasmus+ a Sicília

Ja pots consultar tot el que van fer els alumnes de 3r d’ESO a Sicília. En el següent enllaç podràs consultar-ne les evidències: certificats, vídeos, fotografies i els diaris d’aprenentatge fets per l’alumnat. Accedeix aquí

ARCHAEOFOOD 2030

Any Escolar: 2022-23

Llengua vehicular: Anglès

Curs: 3r ESO B, C i D

Referent del projecte: Àlex Agulló

Institut col·laborador: IIS Florio

Descripció: La col·laboració plurianual entre l’IIS FLorio d’Erice-Trapani i l’Institut Olivar Gran de Figueres, que va culminar l’any 2022 amb la mobilitat Erasmus+/eTwinning “Cuinant junts a Espanya!”, continua en el present curs escolar, amb un projecte dirigit a redescobrir els hàbits alimentaris de les antigues civilitzacions de la Mediterrània, revalorant la seva sostenibilitat i modernitat en relació als objectius de l’Agenda 2030. 

Presentació Archaefood 2030 material realitzat

Video final de projecte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>