Celebrem St. Patrick’s day!

Malgrat la pandèmia, l’institut no s’atura i seguim gaudint de festes i celebracions. La setmana passada vam celebrar el dia de Sant Patrici, una festa típica irlandesa. Es van realitzar moltes activitats diferents relacionades amb aquest dia tan important a Irlanda, totes elles organitzades pel Departament de Llengües Estrangeres.

Els alumnes de 1r d’ESO van practicar danses irlandeses. Els alumnes de 2n d’ESO van fer una desfilada disfressats amb les disfresses típiques de St. Patrick’s day. A 3r d’ESO es va fer un concurs de decoració de portes, tenim alumnes que són artistes! A 4t d’ESO vàrem gaudir d’una xerrada sobre la independència d’Irlanda, a càrrec d’en Toni Garcia. A 1r de Batxillerat els alumnes van mirar la pel·lícula Black 47, una pel·lícula que tracta sobre la crisis de la patata del 1845-1849 a Irlanda que va provocar la mort d’un terç de la seva població. Finalment, a 2n de Batxillerat els estudiants van estudiar la participació dels Irlandesos a la guerra civil espanyola. Per acabar, els alumnes d’Escola d’Hostaleria van realitzar esmorzars típics d’Irlanda. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>