Diploma de reconeixement

El 25 de juny teníem previst fer, en el calendari inicial de curs, l’acte de reconeixement als estudiants que heu participat en diferents activitats del centre. És una tradició que fa més de quinze anys que vam iniciar i de la qual ens sentim ben orgullosos. Des del centre tenim ben clar que no només impartim coneixements, sinó que volem formar integralment ciutadanes i ciutadans. Tots sabem, però, com hem hagut d’acabar el curs, i els motius que ens han portat a fer-ho així. Avui, doncs, no podem fer aquell acte de manera presencial, però no volem deixar de fer-lo de manera virtual, tal com hem acabat el curs. I en aquest cas, el reconeixement ha d’estar per a totes i per a tots vosaltres. Ha estat un tercer trimestre, i un final de curs, estrany, atípic, dur per molts de nosaltres. Però tots hem donat el millor de nosaltres mateixos i les circumstàncies ens han fet madurar i aprendre de cop.

Alguns de vosaltres acabeu etapa i la vostra estada al centre. Us desitgem que tingueu moltíssim èxit en la nova etapa que empredreu; i als qui heu cursat 2n de Batxillerat, molt d’èxit també a les PAU. Per als altres, desitgem, si cal amb més força, poder trobar-nos al setembre en un curs que volem normal, però segur. I a uns i a d’altres, manifestar-vos el nostre desig que si les condicions de l’inici de curs són normals, volem celebrar tot allò que no hem pogut fer aquest final de curs i que, evidentment, hi estareu convidades i convidats.

Per això, per tot aquest esforç que heu fet, en aquest enllaç podeu accedir a un formulari per fer-vos el vostre propi diploma. El professorat estem ben convençuts que us el mereixeu! El nostre agraïment ben especial a l’AFA, que ha fet possible la part tècnica d’aquest diploma virtual, així com les orles que cada any us lliuraven.

Que passeu molt bon estiu! Ens veiem al setembre!
Sigueu prudents i cuideu-vos molt.