Premis Sant Jordi 2021 (Educació Infantil i Cicle Inicial)

Com ja sabeu, aquest curs hem tornat a celebrar el nostre tradicional Concurs Literari Sant Jordi de manera presencial. Després de les deliberacions dels membres del jurat, ja tenim els guanyadors i guanyadores!

Aquest matí hem realitzat l’entrega de premis en els cursos d’Educació Infantil (P3, P4 i P5) i Cicle Inicial (1r i 2n). A causa de la pluja, no hem pogut realitzar l’entrega dels premis als alumnes de Cicle Mitjà i Superior (la farem al llarg dels propers dies).

Volem donar les gràcies a tots els participants, i felicitar-los pels seus treballs. El nivell ha estat molt alt, els membres del jurat ho han tingut ben difícil!

Volem agrair també la feina dels membres del jurat, format per membres de l’AMPA i mestres de l’escola. En aquesta ocasió no hem pogut comptar amb la presència de la representació de membres de l’AMPA, a causa de les mesures sanitàries. Esperem que el curs vinent puguem tornar a celebrar aquest acte tots plegats.

El premi per cadascun dels guanyadors/es és un val per valor de 15€, per gastar en llibres o material escolar a la Llibreria Cap Salou (situada al Carrer Barcelona). Tots els premis són a càrrec de l’AMPA de l’escola. Moltes gràcies per fer-ho possible!

Us adjuntem el llistat de guanyadors/es i les fotografies amb el premi:

Fotografies de l’entrega de premis

P3 A Julianny

Abril

P3 B Juan José

Nina

P3 NIVELL Sara
P4 A Ona

Júlia

P4 B Ana Cristina

April

P4 NIVELL Rafael
P5 A Denis

James

P5 B Oriol

Alex

P5 NIVELL Senna

 

1r A Ritaj

Naiela

1r B Adayris

Musa

1r NIVELL Emma
2n A Marcela

Bianca

2n B Laila

Kevin C.

2n C Martina

Dina

2n NIVELL Saida

ENHORABONA A TOTS I A TOTES!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>