Activitats #joemquedoacasa

PRESENTACIÓ ACTIVITATS #JOEMQUEDOACASA

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, hem creat un apartat a la web amb recursos, anomenat “Activitats #joemquedoacasa”. Al llarg d’aquests dies hem anat ampliant aquest espai amb programes de televisió, recomanacions del Departament d’Educació, activitats proposades pels mestres, activitats i vídeos que heu enviat les famílies, etc. Us convidem a entrar per veure totes les novetats!

Volem ajudar-vos i acompanyar-vos durant aquests dies de confinament. Per aquest motiu, a més de les recomanacions que trobareu en aquest apartat de la web, anireu rebent missatges i tasques a través de Tok App School (a 5è i 6è també a través d’Edmodo).

Per facilitar-vos el contacte amb els mestres, hem afegit un apartat amb les adreces de correu electrònic que hem creat per a cada mestre/a. Escriviu-nos si teniu algun dubte o si simplement voleu compartir alguna cosa amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-vos.

Aprofitem per enviar-vos molts ànims i una abraçada molt forta. Estem segurs que aviat podrem retrobar-nos!

#elsantaesquedaacasa #juntsguanyarem

COM ENVIO LES MEVES ACTIVITATS? 

Us animeu a compartir amb nosaltres activitats que realitzeu a casa durant aquests dies de confinament? Poden ser jocs, manualitats, enigmes, contes…Creiem que compartir aquests recursos pot ajudar els nostres nens i nenes a passar estones entretingudes durant aquests durs dies de confinament.

Per fer-ho, només cal que envieu un correu a e3004931@xtec.cat i nosaltres ens encarregarem de penjar les activitats proposades en aquest espai. A la barra lateral esquerra (part inferior si entreu des d’un mòbil) trobareu publicades les activitats per categories (manualitats, contes, enigmes…).

També hem inaugurat un nou espai, l’espai Booktubers, en el qual els alumnes de Primària poden compartir vídeo-ressenyes dels seus llibres favorits:

https://agora.xtec.cat/escsantamaria/activitats-joemquedoacasa/booktubers/

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!