Treballem la Prehistòria 3r

Aquest any els nens i les nenes de 3r ens hem endinsat en la vida prehistòrica aprenent els seus costums, les seves característiques principals i així hem pogut descobrir com vivien els nostres avantpassats.

Hem treballat en grup amb l’objectiu d’elaborar un mural per explicar als nostres companys/es el més rellevant d’aquesta etapa de la historia. Per fer cerques d’informació hem utilitzat les tauletes, llibres, informació que hem portat de casa i llibres de la biblioteca.

A través de l’autoavaluació i la coavaluació hem après a reflexionar i a ser més crítics envers la nostra actitud. Hem adquirit moltes estratègies per millorar la nostra participació i implicació en les tasques d’equip.

Ha sigut un projecte molt interessant i engrescador per tots els nens i les nenes. I han estat molt orgullosos de presentar i exposar la seva maqueta prehistòrica. Estan lluint al nostre passadís i els hi encanta passar i observar les maquetes dels seus companys. Moltes gràcies famílies per la vostra col·laboració!!!

Feu clic per veure les fotos aquí:

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>