CICLE NADALENC A L’AULA D’ACOLLIDA

Els nens i nenes de l’aula d’acollida van fer diferents activitats per celebrar el Nadal.

 

En primer lloc, van realitzar una espelmatòria per guarnir la taula de casa seva durant els dies de festa. L’objectiu pedagògic d’aquesta activitat és aprendre a expressar-se en català i enriquir el seu vocabulari. Podeu escoltar  en els següents videos com ens ho explicaven i com van aprendre noves paraules!

 

 

 

A més, a la classe van muntar un petit pessebre.

Van conèixer aquesta tradició tan arrelada a casa nostra. Aquesta activitat els va encuriosir moltíssim ja que en els

seus països d’origen no s’acostuma a fer. Van riure molt amb el caganer i van gaudir col·locant les figuretes: els pastors, els reis, el naixement, la molsa, les muntanyes de suro…. mentre ho realitzaven conversaven i explicaven, en llengua catalana, com celebren el Nadal en els seus països d’origen.

 

També els va entusiasmar “fer cagar el tió”….per alguns dels infants era la primera vegada que ho feien. Els va divertir molt conèixer aquesta tradició.

Finalment,  i ja en el mes de gener, els Reis d’Orient  també van passar per l’Aula d’Acollida. Estaven molt il.lusionats i il.lusionades obrint els regals!! Els van portar llibres,  un parell de jocs de “reptes”, uns braçalets  i unes ulleres del 2020.

Després d’obrir els regals, els infants  van brindar molt contents i contentes i van poder celebrar el nou any que acabaven de començar.

Us convidem a què mireu un petit recull de fotos que mostren totes aquestes activitats.

Fotos: Aula d’acollida