PRIMER B ESTUDIA PEKIN (XINA)

Les nenes i els nens de primer B van triar com a ciutat de pel.lícula Pekin.
Aquest serà un treball que s’emmarca en el pla d’activitats d’aprenentatge del programa Magnet.
Porten dies de dedicació al projecte i han realitzat diferents activitats:
Primer van veure la pel.lícula “Abominable”. Els… Llegeix més»

FEM SUC DE TARONJA A P3

La setmana passada un professor molt proper a nosaltres, l’Edu, va pensar en tots els nens i les nenes de P3 de la classe París i Transsilvània i ens va dur una gran bossa plena de taronges.
A P3 l’experimentació sensorial és fonamental: les van fer… Llegeix més»

“LA FÀBRICA DE NADAL”: A L’ESCOLA FEM CINEMA.

 

Divendres 18 de desembre de 2020 l’Escola Pau Casals de Rubí, l’escola va estrenar el curtmetratge de cinema mut: “La fàbrica de Nadal”.

En el marc del Projecte Magnet, desenvolupem una aliança educativa amb la Filmoteca de Catalunya. Posen al centre dels aprenentatges el setè art per assolir els continguts de les àrees de manera competencial.

Tots els infants de l’escola han participat de la gravació del curtmetratge seguint tots els requisits que precisa el cinema mut: ambientació, vestuari, música, humor, interpretació, enquadraments, velocitat de projecció, textos per aclarir la trama, color…

Us deixem l’enllaç per si voleu gaudir d’aquest magnífic treball.

CELEBREM EL DE DIA DE LA MÚSICA

CELEBREM EL DIA DE LA MÚSICA: MIRA, ESCOLTA I GAUDEIX AMB TASTETS MUSICALS DE FAMÍLIES I INFANTS

Com ja és tradició a la nostra escola, el 22 de novembre celebrem el dia de la música. Aquest any, ho fem avui dilluns 23.
Infants i familiars músics del nostre entorn proper ens han regalat uns tastets musicals en forma de vídeos on es presenten diferents instruments.  Una oportunitat d’apropar-nos a l’ofici de músic.

La música ens acompanya, ens emociona, ens identifica. I és que, com  deia el músic Pau Casals“, el més important a la música és el que no hi és a les notes”.

Us deixem aquí l’enllaç perquè gaudiu en família d’aquesta activitat.

Feliç dia de la música!

QUINA GRAN SORPRESA A P4!

A la tornada de les vacances de Nadal els infants es van trobar a la classe una gran sorpresa! Els reis havien passat  deixant alguns regals.
Quin dia més divertit! Les nenes i els nens van poder jugar amb les joguines noves.
Quina il·lusió!
A continuació podeu veure… Llegeix més»

P4 FA CAGAR EL TIÓ

Quan els infants van trobar el Tió a Ca n’Oriol tothom tenia molt clar com s’havia de cuidar. Li van posar una manteta a la classe perquè estigués ben calentó i cada dia, les nenes i els nens, li donaven alguna coseta per menjar.
Per fi… Llegeix més»

POSTALS DE NADAL DE P3

Aquest Nadal us vam fer arribar una bonica fotografia dels vostres infants. Amb ella us volíem felicitar les festes de Nadal.
Així doncs, volem compartir amb totes les famílies, aquestes fotografies que van per als vostres infants amb un barret vermell molt nadalenc. Gaudiu d’elles.
Fotos: Llegeix més»

A P3 CAGUEM EL TIÓ

Durant tots dies de desembre que el TIÓ va estar amb nosaltres, els nens i les nens de la classe de P3 de París i Transilvània li van portar molt menjar: mandarines, galetes, xocolata. Però va arribar el dia de fer-lo cagar!!!!!!
L’últim dia de classe… Llegeix més»