PORTES OBERTES VIRTUALS (CURS 21-22)

Benvinguts i benvingudes a la nostra escola Pablo Picasso.

Aquest any, ja sabeu que no podem obrir el centre perquè el visiteu però hem preparat un recull d’algunes de les activitats que es fan de manera habitual al nostre dia a dia escolar. 

Enguany hem hagut d’adaptar-nos a la situació, i si bé no hem pogut fer algunes de les activitats que impliquen moviments de grups i espais, hem adaptat algunes de les activitats i hem gaudit d’un desdoblament d’aules per tal de reduir ràtios oferint major atenció a l’alumnat i un control més acurat de la traçabilitat.

Com que una imatge val més que mil paraules, us presentem  a continuació un vídeo perquè pugueu establir una connexió amb el nostre projecte educatiu. Veureu imatges actuals i altres rescatades dels últims anys perquè tingueu una visió més amplia i que no estigui distorsionada per l’actual situació.

En el següent “Power point” (que podeu anar passant al vostre ritme) podreu ampliar la informació sobre el nostre projecte educatiu.

Us convidem a que continueu fent un cop d’ull a la nostra PÀGINA WEB on podreu trobar activitats i documentació del centre, informació de menjador i AMPA, els blogs de les aules… 

També podeu visitar l’apartat PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022 on trobareu informació general sobre el calendari del procés, criteris i requisits, documentació, etc.

Finalment, us demanem que, si teniu qualsevol dubte o voleu saber més coses sobre el centre, ompliu el següent formulari  per participar en alguna de les tres trobades que tindran lloc el proper 3 de març.

https://forms.gle/rrNzdemTVupGTngY9 

Aquest mateix dia rebreu l’enllaç mitjançant la plataforma MEET per poder-vos connectar.

Si no us és possible, sempre podeu adreçar-vos a l’escola a través del nostre correu electrònic: a8039641@xtec.cat

Una salutació,

Equip Directiu

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>