Sisena setmana ja… Aquestes son les activitats de la setmana!

Bon dia Illes!

Esperem que estigueu tots i totes bé i les vostres famílies.

Aquí teniu la graella d’activitats d’aquesta setmana.  Ja sabeu qualsevol dubte ens pregunteu, llegiu bé que cal fer, organitzeu-vos bé el temps.  Som-hi!

ÀMBIT PROPOSTA
PLANIFICACIÓ Les mestres hem pensat que és molt difícil organitzar-nos el temps, així que hem pensat que la primera activitat de totes i ,que també registrarem, serà omplir aquesta planificació setmanal.  Esperem que us ajudi a organitzar-vos la feina.  Ens ajudaríeu molt si en els mails que ens envieu sempre poseu a l’assumpte el número de l’activitat.

  •  Escriu la planificació setmanal, si cal pots anar fent canvis, hauria d’estar compartida al drive per poder veure les modificacions que aneu fent durant la setmana.
LINGÜÍSTIC-MEDI
  • La setmana passada vam veure algun vídeo sobre les vacunes.  Aquesta setmana ens tornarem expertes en vacunes.  Així podrem entendre millor la situació actual. .
  • Analitza el teu carnet de vacunació.  Escriu tots els punts que hi apareixen. Atenció no et deixis cap!
MATEMÀTIQUES 3.1 Repassem fraccions… Feu 3 fotografies a objectes que tingueu per casa i representin una fracció, cal escriure la fracció que esteu mostrant. Endavant fotògrafs i fotògrafes!

3.2 El tangram

ANGLÈS
  • Read the text about Canada and complete the sentences. Check this document.
CASTELLÀ 5. Sigue las instrucciones: Lee la noticia sobre Banksy y haz un texto descriptivo de la superheroína o el superhéroe que lucha contra el Covid-19.
ART 6. CREEM UN FOLIDOSCOPI? INSTRUCCIONS

Envia un petit video o fotografies del teu folidoscopi a: elisabet.sopesens@escolamestremorera.cat

MOVIMENT 7. Comença la Cursa de Colors Virtual! Aquí teniu els reptes!
VALORS 8. Continuant amb l’ús de les xarxes, avui veure un mal ús d’aquest, començem.
LECTURA 9. Últim capítol de la lectura… Ja hem arribat al final de la història.
AUTOAVALUACIÓ 10. En finalitzar tot autoavalua’t, aquest arxiu pdf el pots descarregar donant-li a la fletxa i es emplenable una vegada estigui baixat al teu ordinador o tauleta. L’emplenes, el guardes i l’envies a la teva tutora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>