DIADA DE SANT JORDI A L’ESCOLA

Avui, 23 d’abril de 2019, hem celebrat la Diada de Sant Jordi a l’escola tot realitzant diferents activitats, relacionades amb els contes i la literatura:

  • Explica’m un conte: Durant la primera hora del matí els pares, mares i padrins voluntaris, així com alguns mestres de l’escola, han explicat contes als alumnes. Moltes gràcies pares, mares, padrins i padrines!
  • Roda de contes: Aprofitant que els alumnes de l’escola han estat treballant els contes clàssics, confeccionant versions pròpies i llegint contes d’autors diversos, durant el matí s’ha dut a terme una roda de contes en la qual els alumnes de l’escola han explicat i escoltat tot tipus de contes.
  • Cançó de Sant Jordi: Els alumnes d’educació Infantil ens han cantat la cançó de Sant Jordi que han estat treballant durant les sessions de música.
  • Recomano un conte: Cada alumne ha portat el seu conte preferit de casa i a la tarda l’ha pogut compartir amb la resta de companys/es de l’escola.
  • Mercat de primavera: Com cada any, a les 16:00 s’ha realitzat la paradeta del “Mercat de primavera”. Enguany, s’han elaborat “Flors de primavera” i “Dracs de Sant Jordi” per a decorar els testos.

Finalment, el dia ens ha deparat una petita gran sorpresa, ja que hem presentat el nou logotip de l’escola. Tots i totes hem quedat molt satisfets pel resultat final!

Ha estat un dia molt complert i ens ha agradat molt!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>