UN VIATGE A L’EDAT MITJANA

Els alumnes de 5è hem après moltes coses sobre l’Edat Mitjana. Què era la piràmide feudal, com vivien les persones d’aquella època, com aprenien els nens i nenes, quines crisis van haver-hi, com es defenien els territoris, quines 3 civilitzacions van ocupar la Península Ibèrica, etc…Però sobretot, hem après a diferenciar l’alta edat mitjana i la baixa, com es vivia al feu i com es vivia a la ciutat, quins eren els elements que mai podien faltar a una ciutat medieval…

I sabeu què? Tota aquesta informació la vam aprendre gràcies a que vam gaudir molt construint unes maquetes meravelloses.

Mireu quines obres d’art hem fet amb l’ajut de les nostres famílies!

Hem treballat en equip, hem arribat a acords, hem fet plàstica, matemàtiques, expressió oral, medi social… Hem avaluat els resultats finals de les maquetes dels nostres companys, etc. Però sobretot, hem gaudit molt aprenent… I a la vista està amb els resultats finals. Voleu veure-ho? Doncs feu clic aquí.

Gràcies sobretot a les famílies per la col·laboració i a tots els alumnes per la implicació en el treball.   Sense vosaltres no haguera estat possible.

VÍDEO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>