Unes colònies inoblidables

Aquest curs, els alumnes de 3r i 5è hem anat junts de colònies a Bellcaire de l’Empordà. 

Hem estat tres dies a Torreferrana, una masia catalana del segle XV que té una torre de defensa. L’entorn de la casa és sensacional i ens ha permès gaudir de la natura i conèixer  millor el territori.

Durant aquest dies hem gaudit jugant i fent activitats d’esport com mai havíem fet. Algunes activitats tenien reptes no gens fàcils que els hem superat gràcies al suport i als ànims dels amics i companys. La tirolina, les llargues caminades, l’excursió amb bicicleta i sobretot anar amb caiac i el passeig amb barca de la vela són activitats que difícilment oblidarem.

Tampoc oblidarem l’haver compartit habitacions amb amics i companys, jugar per les lliteres i explicar-nos les nostres històries a les fosques només amb la llum de la llanterna.

Però el que segur no oblidarem és que aquests dies hem pogut conviure amb els companys i experimentar sentiments i emocions diferents, una experiència única que recordarem amb molta estima.

Ah! Tampoc oblidarem la tramuntana que va bufar de valent i no ens va deixar en cap moment.

1 comentari

  1. Gerard López 4tB

    Me va encanta aquestes colònies vaig dormir molt bé el menjar molt bó pero lo unic va ser que vam poder fer bicicleta y canoa que pena mes gran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>