RUTA RENAIXENTISTA

Els nostres alumnes de 6è han visitat  els diferents elements que configuren la festa del Renaixement de Tortosa. (Aquesta visita guiada es troba enmarcada en el conjunt d’activitats que s’ofereixen  en el programa Descobreix la Teva Ciutat).

Per tant, han vist de primera mà  el Centre d’Interpretació del Renaixement i els Reals Col·legis. A través d’aquests elements aniran descobrint el llegat històric de la ciutat durant el segles de màxima explendor de la nostra ciutat durant el Renaixement. Com a objectius principals es pretén::

  • Donar a conèixer als alumnes la ciutat a l’època i el seu paper en el context català, en diferents aspectes: Històric i estratègic, Artístic i cultural, Polític, Societat i vida quotidiana i Personatges il·lustres,
  • Mostrar el patrimoni local de l’època del Renaixement,
  • Sensibilitzar els alumnes respecte la Festa del Renaixement i els elements que la conformen.
  •  Conscienciar als alumnes de la noció historicitat i d’evolució històrica, comparant la ciutat del passat amb l’actual.

Us mostren el conjunt d’imatges que resumeixen aquesta sortida:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>