DIA ESCOLAR PER LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU (DENIP 2017)

Avui és el dia de la PAU i per això ens hem reunit  xiquets, xiquetes i professorat de l’escola El Temple per manifestar el nostre desig de PAU AL TOT EL MÓN. No penseu que aquest dia l’hem escollit perquè sí, sinó perquè avui fa 70 anys va morir assassinat un home bo, un home que com nosaltres desitjava la pau i va morir per ella.

Aquest home es deia Gandhi i per això cada any el 30 de gener es commemora arreu del món la seva mort amb la celebració del DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU.

Malauradament, estem lluny de viure en un món de pau, ja que hi ha molts països en què la vida de les persones està constantment en perill amb guerres, injustícies, maltractaments… i inclús hi ha xiquets i xiquetes que els obliguen a fer de soldats i no tenen tantes oportunitats com vosaltres.

Però tots nosaltres podem posar el nostre granet de sorra per aconseguir el que volem, la Pau a tots els indrets del món, per això, nosaltres comencem des d’aquí dins, tots plegats, amb una escola:

– sense insults

– sense baralles

– actuant amb respecte, solidaritat, ajudant a tothom, aprenent a posar-nos al lloc de l’altre…

Tot l’alumnat hem col·laborat amb aquest dia tan especial, tots ho hem fet amb moltes ganes, ja que la PAU ens dóna felicitat, seguretat, tranquil·litat…

Per això ara tots direm el nostre desig:

“VOLEM LA PAU A TOT EL MÓN!!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>