VISITA DE L’ESCRIPTOR ORIOL CANOSA

El dijous 23 de gener vam tenir la vista de l’escriptor Oriol Canosa, autor del llibre L’Illa de Paidonesia (Premi Josep Maria Folch i Trres). Aquest és el llibre que estem llegint per al certamen de lectura en veu alta.

L’Oriol ens va explicar la seva trajectòria professional, anècdotes i secrets que amagava el llibre. També vam aprofitar per fer-li algunes preguntes sobre el llibre però també curiositats de la seva feina; ja que és llibreter i escriptor a la vegada. Entre altres coses, vam descobrir que li encanta escriure llibres infantils, tot i que n’ha fet alguna de juvenil. N’escriu molts a la vegada, a mesura que li van sorgint les històries. 

Va ser una jornada molt profitosa, ja que finalment ens va firmar tots els llibres.  Així doncs, voldríem agrair la seva predisposició i proximitat. Moltes gràcies Oriol !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>