MAKEY MAKEY

Els alumnes de tercer estem treballant el projecte “Temps atmosfèric” i, per tal de relacionar les competències digitals amb l’àrea de medi, l’alumnat de 3r C hem anat a la URV a fer un taller anomenat Makey Makey. Allí ens han explicat què és l’energia, hem comprovat quins materials són conductors i quins no ho són amb l’ajuda del Makey Makey.

La idea de Makey-Makey consisteix  en un l’ús d’una placa electrònica basada en Arduino amb un cable USB que es conecta a l’ordinador fàcilment. D’aquesta manera, ens ofereix la possibilitat de donar als usuaris noves maneres d’interactuar amb la tecnologia; potenciant la creativitat, la imaginació i el diseny.

Després, hem jugat al joc de Mario Bross utilitzant com a comandament un full de paper i plastilina i per fer-ho més interessant ho hem fet cooperant amb parella. Ens hem divertit molt!

Per acabar, hem vist com funciona el programa Scratch i ara que ja sabem com hem de situar els cables de la plaqueta, amb l’ajuda de la mestra dissenyarem el nostre projecte  a classe i, posteriorment, l’enviarem a la URV per participar en el concurs que ens han proposat. Desitgem ser seleccionats!

També podeu veure un vídeo que mostra molt bé en què consisteix la proposta Makey Makey.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>