ARRIBEN ELS PATGES REIALS

Aquestes dates són molt especials per a l’escola, ja que durant aquests darrers dies de trimestre sonen  nadales,  felicitatcions, es guarneix l’escola… I enmig de tot aquest ambient nadalenc, ja fa uns quants anys que gaudim de la visita dels  patges de Ses Magestats els Reis d’Orient, que venen a recollir cartes i desitjos de grans i petits.

Avui i tots els nens d’infantil i cicle inicial tenien les seves cartes preparades. Les havien escrit o decorat amb l’ajuda de les mestres durant la setmana passada, on han pogut reflexar tots els desitjos per al nou any que començarà ben aviat.

Els més petits  han escrit paraules i frases amb bon desitjos on mostren els seus sentiments vers al món, mentre que els altres han pogut explaiar-se escrivint com ha anat l’any i quins deitjos tenen per al proper. A banda de les joguines, que no poden faltar en una bona carta als reis, hi han inclos desitjos per a tota l’escola i comunitat educativa, com alegria, salut, pau, amor, felicitat…

Us animem a veure totes les imatges que us presentem a continuació, clicant a sobre d’aquestes, agrupades en dos cicles, i a observar i gaudir de les caretes de sorpresa, alegria, joia…i d’alguna que altra llagrimeta davant la presència dels patges reials!

INFANTIL                                                   INICIAL

             

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>