Cloenda musical d’escola verda

Benvolguts Ardevolins i Ardevolines! 

El dia 5 de Juny és el dia mundial del medi ambient. La Laura, la mestra de música, i jo, en Verdi, hem pensat que seria bonic participar en el projecte “Dóna la Nota, Encara hi som a temps”: https://projectes.xtec.cat/encara-hi-som-a-temps/

Una iniciativa que pretén que nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental i participin de forma activa en el seu entorn més proper. 

És per aquest motiu que el dia 5 a les 11h del matí, tothom de l’Escola Joan Ardèvol (nens i nenes, familiars, mestres, PAS, monitores…) està convidat a sortir al balcó, finestra o espai lliure per cantar la cançó “No ens desdibuixeu”: https://youtu.be/z5csyfS5B_o

Us animem a participar-hi. COM?

  1. Feu un cartell amb un dibuix ben bonic relacionat amb el medi ambient i escriviu de títol “NO ENS DESDIBUIXEU”.
  2. Sortiu a cantar la cançó, recordeu el dia 5 a les 11h, al balcó o en un espai obert i us feu una fotografia amb el vostre cartell.
  3. Envieu la fotografia al correu d’en Verdi: escolaverda@joanardevol.org

És molt important que m’envieu les fotografies el mateix dia 5 per poder fer un vídeo que penjarem a la web de l’escola i serà la cloenda d’aquesta primera etapa de 4 anys d’Escola Verda! Feu volar la vostra imaginació i que es sentin les vostres veus!

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra implicació. I recordeu: els vostres petits canvis, canviaran el món!

Share