Butlletí 4/21-22: 2 de setembre

Contacte amb l’escola

Tenim una averia a la centraleta del centre i hem desviat les trucades a un sol mòbil. En cas de voler contacte useu preferentment el correu electrònic.

        • a8063761@xtec.cat
        • esc-vicenteferrer-sb@xtec.cat

Equip docent 2021-2022

Si cliqueu a l’enllaç de sota, podeu consultar l’equip docent 2021-2022. Com podeu veure, encara queda alguna plaça per assignar, esperem que nomenin a aquestes persones el dia 1 de setembre.

Menjador

Us enllacem el formulari i la normativa del menjador d’aquest any. Per inscriure’s s’ha de fer abans del 8 de setembre a les 12 hores.

Extraescolars

Us enllacem dos documents amb la informació sobre activitats extraescolars. Recordeu que les inscripcions s’han d’enviar al correu que posa en aquests documents, no al del centre. Concretament és: vicenteferrer.extraescolars@gmail.com

Autoritzacions

Quan comenci el curs us repartirem les autoritzacions necessàries per a tothom. Així i tot, si alguna família ho necessita de cara al primer dia de classe, us adjuntem les autoritzacions per la recollida d’alumnes o per marxar sols a casa (grans).

Roba de l’escola

Ja podeu adquirir roba de l’escola a la merceria Multifil (C/ Montmany, 25). La primera setmana de classe, els fills o filles de les famílies que han fet el pagament de material al juliol se’ls entregarà un val per recollir la samarreta a la mateixa botiga.

Calendari escolar 2020-2021

Us posem el calendari escolar en imatge i un enllaç per si el voleu en PDF:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>