Butlletí 3/21-22: 30 d’agost

Previ a l’inici de curs

Avui mateix, 30 d’agost, hem rebut el document definitiu sobre com hem d’actualitzar el pla d’obertura.

Durant aquests dies redactarem el nostre pla d’acord amb les instruccions rebudes i us informarem del seu contingut abans de l’inici de les classes.

Us recordem que l’eix temàtic d’aquest curs és la Música i, per tant, moltes de les nostres activitats giraran al voltant del món de la música. Tanmateix, reiterem que aquest curs els infants tornaran al grup-classe amb el que estaven abans de la pandèmia, un grup per cada nivell.

Equip docent 2021-2022

Si cliqueu a l’enllaç de sota, podeu consultar l’equip docent 2021-2022. Com podeu veure, encara queda alguna plaça per assignar, esperem que nomenin a aquestes persones el dia 1 de setembre.

Reunió inici de P3

Entre els dies 1 i el 2 de setembre us comunicarem quan i com es podrà fer la reunió d’inici de curs, seguint les instruccions rebudes pels Departaments d’Educació i de Salut.

Roba de l’escola

Ja podeu adquirir roba de l’escola a la merceria Multifil (C/ Montmany, 25). La primera setmana de classe, els fills o filles de les famílies que han fet el pagament de material al juliol se’ls entregarà un val per recollir la samarreta a la mateixa botiga.

Calendari escolar 2020-2021

Us posem el calendari escolar en imatge i un enllaç per si el voleu en PDF:

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>