Butlletí 20/20-21: 15 de gener

Situació actual

Estem acabant la primera setmana d’aquest segon trimestre i seguim sense confinar cap grup. Així i tot, cal demanar a tothom la màxima prudència perquè la situació epidemiològica és cada cop més complicada. Dilluns passat no es va poder fer servir la porta d’infantil, per sort, només va estar sense ús un dia i des de dimarts tothom pot entrar per la seva porta habitual.

En cas de que algun nen o nena s’hagi de confinar (per haver estat en contacte amb un cas) o doni positiu, us demanem que ens informeu el més ràpid possible. Podeu fer-ho pels canals de comunicació habitual. Si necessiteu contactar directament amb direcció fora d’hores d’escola, podeu fer-ho número 634790946 (millor WhatsApp).

Seguim doncs amb la màxima responsabilitat i compliment de les normes de seguretat i amb totes les ganes i il·lusió de seguir oberts i a ple rendiment.

Regals Reis

Els reis van portar a tots els grups de l’escola uns regals perquè puguin gaudir més de les hores d’esbarjo. Aquests regals van arribar a través d’una carta que va fer l’AFA i on van demanar articles per fer esport, per jugar als sorrals, etc. Per exemple: cordes per saltar, guixos de colors per pintar al pati, una xarxa i raquetes de bàdminton, una xarxa i pales de tenis taula, pilotes de futbol, pales, galledes, camions i més coses.

Esperem que ho gaudeixin molt i donem les gràcies a l’AFA per aquesta iniciativa i als reis mags per fer-la possible.

Podeu veure algunes fotos que s’han publicat com a mostra, clicant aquí.

Missatge AFA

Ahir us vam enviar un mail de part de la junta de l’AFA, on s’explica el tema de la quota pel curs 2020-2021. A continuació, podeu consultar o baixar-vos la comunicació:

Carnaval 2021

Atesa la situació actual aquest curs tenim una sèrie de limitacions importants que us resumim en els següents punts:

   • No podem barrejar uns grups amb els altres.
   • Hem d’evitar qualsevol mena d’aglomeració.
   • No poden entrar persones externes a col·laborar a fer disfresses o decorar.
   • Cal evitar anar fent servir material de fora si no ha estat desinfectat o en quarantena.
   • Hem d’evitar al màxim compartir objectes o materials dins del grup i no fer-ho en cap cas entre grups diferents.

Per tant, s’ha pres la decisió de no fer Rua de Carnaval. Això implicarà que aquest curs la festa serà totalment diferent, no només el divendres dia 12 de febrer sinó tota la preparació (no té sentit preparar una activitat que no es farà).

Des de l’escola mirarem que, tot i les limitacions, els nens i nenes puguin gaudir del Carnaval. Entre altres coses, els alumnes de sisè (encara que estiguin en diferents grups) faran el seu taller de batucada, mantenint les distàncies entre els diferents grups i amb les mesures que siguin necessàries. Ja us n’informarem properament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>