Butlletí 2/20-21: 4 de setembre

Reunions prèvies

La setmana vinent es duran a terme unes reunions informatives prèvies a l’inici de curs. Aquestes trobades seran telemàtiques i tindran una durada aproximada d’una hora. Un cop acabades totes, us enviarem una presentació amb la informació de la reunió.

Les famílies que tenen fills o filles en diferents cicles no cal que vagin a totes, l’única que tindrà una petita part diferent és la de P4 i P5, però seran totes iguals en les parts principals.

L’odre del dia de les reunions és el següent:

   1. Mesures de seguretat i auto-protecció.
   2. Accessos i circulació pel centre.
   3. Grups estables.
   4. Treball per cicles.
   5. Declaració responsable.
   6. Protocol COVID.
   7. Preguntes

Les famílies que ja tingueu clares les preguntes que voleu fer, us demanem que ens les envieu clicant en aquest formulari, d’aquesta forma les podrem agrupar per temes a l’hora de donar resposta o, en algun cas, preparar part de la nostra intervenció tenint en compte els vostres dubtes.

En aquesta reunió es tractaran aspectes generals, si algú vol parlar d’algun cas particular, ens pot demanar cita i parlem en un altre moment.

A continuació us posem el dia i hora de la reunió i els enllaços per poder entrar:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>