Butlletí 15: 13 de març

Situació actual

Actualment les escoles estan tancades, com a mínim, fins el proper 27 de març. Tot dependrà del que disposin les autoritats, en funció del desenvolupament de la pandèmia per coronavirus.

Durant el temps que duri el tancament, estarem operatius en els següents canals de comunicació:

    • Correu electrònic (prioritari): a8063761@xtec.cat  /   esc-vicenteferrer-sb@xtec.cat.
    • Telèfon (només per consultes urgents i en horari escolar): 623176902.
    • El que feu servir habitualment amb el tutor o tutora (classdojo o correu electrònic).

Tasques, propostes, deures…

El dilluns vinent l’equip docent acordarà, en un treball en línia, les propostes o deures que s’enviaran als alumnes. Aquestes propostes sortiran en un únic document. Encara no sabem si serà per dues setmanes o si l’anirem actualitzant cada dilluns, ja que no tenim cap garantia que això s’acabi el dia 27.

Sortides i activitats de centre

Evidentment, mentre duri el tancament no hi haurà cap sortida ni activitat complentària. En principi, tenim previst fer la Jornada Atlètica el divendres 17 d’abril, esperem poder-la dur a terme ja amb normalitat.

Preinscripció 2020-2021

La Jornada de portes obertes, prevista pel dia 17 de març, s’ha suspès. També passa el mateix amb totes aquelles escoles que encara no les han fet (algunes sí han pogut fer-les).

Quan sapiguem si es manté el calendari de preinscripció i com es durà a terme, us ho comunicarem. Bàsicament cal tenir en compte dos aspectes:

    • Les famílies de sisè rebran de forma privada el número de registre del seu fill o filla, per tal de que puguin fer la preinscripció en el centre de secundària escollit en primer lloc.
    • Les famílies del centre que tinguin un infant que hagi de començar P3, han de realitzar tot el tràmit igual que qualsevol altra família i, per tant, hauran de portar la documentació i la sol·licitud dins del termini establert.

Tenim un apartat on es facilita la informació necessària per a la preinscripció. Podeu entrar si cliqueu aquí

Fotos colònies

A l’article que tenim per posar fotos de les colònies, hem enllaçat un segon àlbum. Si en tenim més podem fer-ne un tercer, així i tot, algunes tutores ja les estan compartint amb les famílies.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>