Hotel dels insectes

Què és un hotel d’insectes?

L’hotel dels insectes és una caseta per donar refugi als insectes. Allà hi fan els nius per viure i protegir-se del fred. Es poden construir en horts, terrasses o balcons. Hi ha moltes menes d’hotels i es construeixen amb materials que ens dona la naturalesa. Cada insecte té unes necessitats diferents de refugi, d’alimentació i de condicions per viure, llavors el disseny i el material serà diferent. Poden estar construits amb pals, branques, maons, palla i pinyes.

 

Per què construim un hotel d’insectes?

Construim un hotel d’insectes  perquè hi hagin més insectes. Són molt bons pel mediambient, i alguns estan desapareixen per culpa de la contaminació, desforestació, etc … Aquests hotels són una mesura  per evitar la desaparició dels insectes.

Els insectes són aliats vitals per la nostra vegetació ja que permeten a les plantes creixer i produir fruits. Els insectes també ajudan a la salud de les plantes.

 

On hem de posar l’hotel dels insectes

És important trobar un lloc arrassarat del vent, que toqui el sol però no molt, evitar el contacte amb el terra, que estigui protegit de la pluja i situar-lo prop de les plantes.

hotel insectes1

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>