A punt la ruta literària “Salvador Sunyer”

Acabem la primera setmana d’aquest curs amb una bona notícia. Avui l’Ajuntament de Salt ha fet públic que ja estan a punt les rutes literàries interactives per conèixer indrets de Salt a partir de les poesies de Salvador Sunyer.

Aquest estiu ha finalitzat la tasca d’instal·lació de les 24 plaques amb codis QR que formen part de les rutes literàries i interactives que permeten recórrer i conèixer indrets de Salt a través de les poesies de Salvador Sunyer. El projecte que ha estat executat conjuntament pel Col·legi Pompeu Fabra i l’Ajuntament de Salt es va posar en marxa a partir de la participació del centre en un seminari organitzat per la Universitat de Vic i amb l’objectiu de posar en valor i dinamitzar el patrimoni municipal. Hi han participat tots els alumnes de l’escola, des de P3 fins a 4t d’ESO.

Podeu veure les rutes a la web del projecte: salvadorsunyer.pompeufabrasalt.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>