Què puc fer jo per un Salt millor?

33El projecte “Què puc fer jo per un Salt millor?” neix de la Xarxa educativa peSALT_MILLORr la convivència amb la finalitat de promoure espais que fomentin la convivència, la participació i la cohesió social de Salt, entre ciutadania, infants, pares i mares.

La Xarxa educativa per la convivència és un espai de trobada i de participació d’associacions i ciutadania de Salt que, al voltant dels temes de la infància i la família, vol reforçar i donar suport al treball que ja fan les associacions, contribuint a enfortir el teixit associatiu i, alhora, donant suport a la cohesió i la convivència del municipi.

La comunitat educativa del nostre col·legi (equip directiu, equips docents, alumnes i famílies representades per l’AMPA) ens afegim a la proposta desenvolupant una activitat que ens permeti reflexionar en relació a la temàtica que s’ha proposat per aquest any: “Què puc fer jo per un Salt millor?”.

Què us demanem? Pares i mares, feu-vos una fotografia amb els vostres fills i filles en el lloc de Salt que vosaltres trieu. Envieu-nos la fotografia i exliqueu-nos perquè heu triat aquest lloc de Salt. Entre tots construirem un gran mapa on apareixeran totes les nostres fotografies i explicacions. Trobareu les instruccions a la carta que els vostres fills han portat a casa. Per a quaselvol dubte: projectes@pompeufabrasalt.cat

saltmillor1

Instruccions per visualitzar/utilitzar el mapa