FOTOGRAFIES DEL QUART PROGRAMA.

Ja tenim a la vostra disposició les fotos del 4t programa d’aquesta temporada, sobre el xocolata. Aquestes fotos han estat realitzades amb una teléfon mòbil pel l’alumne Haitam Ganouni.

QUART PROGRAMA DE LA TEMPORADA. CHOCOLATE.

Hola, ja tenim el nostre quart programa, també realitzat íntegrament pels alumnes de 4t. La part del guió s’ha dissenyat per part dels alumnes Sara, Andrea i Júlia, i el tema escollit és un aliment molt dolç. Esperem que us agradi!

Moderador: Sara. Micros: Aleix, Katia, Xantal, Nerea, Juan, Santiago, Adrián. Control Música: Andrea, Control de taula: Emma. Gravació de video: Silvio. Control de fotografia: Haitam. Control de Gravació: Erik.

VIDEO DEL TERCER PROGRAMA

Hola, aquest és el video del tercer programa, que han fet realitzat integrament els alumnes de 4t. La part del guió s’ha dissenyat per part dels alumnes Edrian, Erik, Silvio i , i el tema escollit és un cantant de rap americà molt jove. Esperem que us agradi.

Moderador: Adrian. Micros: Aleix, Julia, Erik, Emma, Silvio, Sara, Jose. Control Música: Nerea, Control de taula: Andrea. Gravació de video: Juan. Control de fotografia: Edrian. Control de Gravació: Xantal.

 

FOTOS DEL TERCER PROGRAMA

Ja tenim a la vostra disposició les fotos del 3r programa d’aquesta temporada, sobre la figura d’un cantant de Rap, però per no donar més pistes ja ho veureu quan es publiqui el video. Aquestes fotos han estat realitzades amb una camarà Reflex Cannon fetes pel l’alumne Edrian Mendoza.

Esperem que us hagin agradat, molt bona feina Edrian!

PREPARACIÓ DE NOUS GUIONS

Després del segon programa els alumnes estan treballant i preparant el pròxims guions, en diferets grups han escollit diferents temes d’interès per presentar-lo a la ràdio. Properament tindrem els resultats.

Al principi va costar una mica posar-se d’acord en trobar el tema, però una vagada resolt, han treballat per aconseguir-ho. Endavat!

 

SEGON PROGRAMA. SALVADOR ESPRIU.

El segon programa realizat pels alumnes de 4t, està enfocat en l’asignatura de català i més concretament una persona rellevant de les lletres, l’escriptor Salvador Espriu, on es fa una ullada de la seva vida i obra.

Moderadora: Andrea. Micros: Julia, Nerea, Juan, Sara, Jose, Laura Edrian. Control Música: Aleix, Control de taula: Katia. Gravació de video: Erik. Control de fotografia: Juan Carlos.

FOTOS DE LA GRAVACIÓ DEL 2N PROGRAMA

Aquí teniu algunes de les fotos de la realització del segon programa.

PRIMER PROGRAMA. PRESENTACIÓ.

Hola aquí teniu el nostre primer programa. Els alumnes de 4t d’eso fan la realització del seu primer programa de ràdio per fer la presentació oficial d’quest curs, on expliquen en que consisteix la ràdio i quins són els seus objectius.

Moderadora: Emma. Micros: Julia, Nerea, Silvio, Xantal, Adrián, Erik, Édrian. Control Música: Jose, Control de taula: Laura. Gravació de video: Sara. Control de fotografia: Anna. Control de Gravació: Andrea.