Vols ser mentor@?

Si ets o coneixes una persona activa, dinàmica, solidària i compromesa; i disposes de temps que vols dedicar als altres, i tens ganes de fer activitats i compartir noves experiències, aquesta iniciativa va amb tu.

Unir-te a la iniciativa és molt senzill:

  1. Omple el formulari d’inscripció: Formulari.
  2. Quan rebem la teva inscripció, ens posarem en contacte amb vosaltres per concertar una entrevista: on explicar-vos més el projecte, conèixer-nos, saber les vostres expectatives i poder valorar el vostre perfil
  3. Després de conèixer-nos, si hi esteu d’acord i el vostre perfil encaixa, passareu a formar part de la borsa de mentors/es i t’informarem de les següents passes.

Quines tasques faràs com a persona mentora?

Principalment acompanyar persones joves a practicar el seu esport preferit, o bé participar en els diferents esdeveniments culturals de la zona acompanyant una persona jove que necessita en aquests moments un procés de mentoria.

Però… I si sóc una persona jove que necessita un acompanyament?

Cap problema, pots sol·licitar un procés de mentoria seguint aquests passos:

  1. Omple el formulari d’inscripció: Formulari.
  2. Quan rebem la teva inscripció, ens posarem en contacte amb tu per concertar una entrevista: on explicar-te el projecte, valorar les teves necessitats i¡ expectatives i les qüestions logístiques del procés.
  3. Després de conèixer-nos, si hi estàs d’acord farem el “matxing” per trobar i formalitzar la teva parella de mentoria.

Suma-t’hi a la Mentoria!

 

I aquest any, amb la Covid-19, extremarem les mesures de seguretat i combinarem trobades presencials i telemàtiques. Perquè si ens hem de tornar a confinar, la mentoria no s’aturi!

Si encara tens algun dubte i/o vols més informació abans d’inscriure’t ens pots trucar al 977 09 94 25 o envieu-nos un correu a novesoportunitat@gentis.org.