Fem el carrer més nostre!

Aquesta és el projecte “Fem el carrer més nostre”. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física i millorar la nostra salut, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem i ajudar a prevenir els accidents de trànsit. Anant a peu o en bicicleta contribuïm a la mobilitat sostenible! Aquest és el mapa de les caminades verdes i saludables que anirem fent aquest curs (botó dret del ratoí  i visualitza la imatge per engrandir-lo).

A part de totes les sortides a peu que anem fent pel poble i les rodalies, una de les activitats més sonades del projecte ha estat la bicicletada que vam fer tots els nens del poble als Estanys de Sils. Els nens i nenes de cinquè i sisè vam demostrar que hi ha moltes oportunitats per desplaçar-se en bicicleta i també que pot ser molt profitós construir un bici-carril que enllaci tots els pobles per fer una ruta fantàstica!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>