L’Auditori i el Liceu

CURS 2020-2021

EDUCACIÓ INFANTIL

CICLE INICIAL

CICLE MITJÀ

CICLE SUPERIOR

 

 

CURS 2019-2020

EDUCACIÓ INFANTIL 11-5-20 a les 10:15 a l’Auditori de Barcelona

 ©Rebeca Luciani

TUTTI FAN PIU

Ànecs, gallines, lloros, estruços i pingüins… ocells que volen, que neden, que corren i que canten i ballen al ritme de músiques d’èpoques i estils ben diferents. Melodies que, com les aus, viatgen i ens conviden a descobrir racons d’arreu del món.

 

 

CICLE INICIAL 16-12-19 a les 11 al Gran Teatre del Liceu

PETIT LICEU, “LA PETITA FLAUTA MÀGICA

L’ocellaire Papageno ens explica les extraordinàries aventures que viu al costat del seu amic, el príncep Tamino. Junts volen rescatar la princesa Pamina, filla de la Reina de la Nit, a qui el malvat Sarastro ha fet presonera. Adaptació per al públic infantil feta per Comediants de Die Zauberflöte de Mozart. Un clàssic del Petit Liceu amb una escenografia llampant i molt atractiva que han vist més de 400.000 espectadors.

CICLE MITJÀ 21-1-20 a les 11:45 a l’Auditori

 

Resultat d'imatges de handel and. friends

HÄENDEL AND FRIENDS

T’imagines viatjar en el temps i en l’espai sense moure’t de la butaca? Navegar pels canals de la Venècia de Vivaldi, descobrir tots els racons del Versalles de Lluís XIV, o passejar pels carrers del Leipzig on va viure durant anys la família Bach…. Tot això i més de la mà de cinc músics especialistes en la interpretació amb instruments històrics.HÄENDEL AND FRIENDS

 

 

CICLE SUPERIOR 17 d’abril a les 11:45 a l’Auditori

MAAAMBO!

Feu les maletes i acompanyeu als músics de la Banda Municipal de Barcelona en aquest viatge pels ritmes de l’Amèrica Llatina. Del tango a la salsa passant pel mambo, el danzón o el cha cha cha. Una proposta única dirigida per La Cubana!