Portada

CLIQUEU I ANEU L’ESPAI D’ACTIVITATS ONLINE PER FER A CASA. US CONVIDEM A MUDAR-LO ENVIANT-NOS LES VOSTRES ACTIVITATS MÉS ARTÍSTIQUES AMB EL CODI QR O CLICANT AQUÍ (AQUÍ VEUREU EL PRIMER RECULL).  QUE TINGUEU BONA SETMANA SANTA. ESTIGUEU ATENTS ALS CANALS DE L’ESCOLA I A LES NOSTRES ACTIVITATS I CUIDEU-VOS MOLT!

 

 

PORTES OBERTES A LA XARXA

Us fem arribar la presentació de l’escola a través de la xarxa. Us convidem a compartir-la amb els vostres contactes ja que ara mateix és impossible fer-la a l’escola i de manera presencial. També podeu navegar pel nostre lloc web si voleu saber més coses de les nostres activitats. Cuideu-vos molt!

COMUNICAT OFICIAL DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

Benvolgut, benvolguda,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Martí Fonalleras i Darnaculleta
Director dels Serveis Territorials d’Educació a Girona