Instrumentació CS

 

 

 

 

 

El dia que us emporteu els carillons caldrà que assageu els compassos que us indiqui el mestre de música. A la primera fila hi ha un obstinat, la segona és la melodia i la tercera la línia de baix. A sota hi ha un acompanyament per tal que mantingueu el temps i el ritme de la cançó. Us aconsellem que toqueu amb la base engegada i feu unes bones repeticions!

 

 

 

 

 

Aquest és el començament de la partitura que el compositor, John Williams, va crear per a la saga de pel·lícules de Harry Potter, podem dir que és poc previsible i que les variacions del tema i les notes alterades tenen un aire realment màgic!!!

Aquest és el document de programació d’Educació Musical de sisè que anem actualitzant i modificant a cada sessió. Hi trobareu el repertori treballat fins el moment i una previsió de les activitats de tot el curs. És possible que es modifiqui o es desdobli si apliquem la programació de robòtica amb Makey-Makey a l’àrea de música (com vam fer el curs passat) però cal veure com va evolucionant la feina a classe. Aquest és el primer curs que introduïm instrumentació amb els carillons (es poden endur l’instrument a casa uns quants dies cada setmana per estudiar petits fragments).