El dilins 22 d’octubre vam anar a la fàbrica de xocolata Simon Coll a Sant Sadurní d’Anoia.
Ens van explicar tot el procès d’elaboració dels diferents tipus de xocolata així com la història i evolució de la fàbrica. Vam veure insitu com es fan els bombons,tot el procès està automàtitzat i robotitzat. La Lorena ens va fer entendre perquè els ninos de les figuretes de xocolata de pascua queden buides per dins,s’han de posar una hora en una voltejadora per a que la xocolata s’enganxi a les parets d’un motllo i per dins només quedi un espai amb aire.Vam fer molts jocs i vam tastar el nib( pepita molt petita)que és cacao pur tal qual surt de les pinyes del cacau xocolata. No té res a veure amb el sabor de la xocolata que mengem a casa!! És amarg com el café.
Cap a les 13h quan vam acabar la visita l’autocar ens va portar a un parc de Martorell que es diu Can Cases. Allà vam dinar i jugar. Va fer un dia fantàstic!!!
Alumnes de 2n