Famílies


Les activitats que les famílies fem a l’escola són les següents:


CORAL

La coral d’adults de l’Orlandai va néixer el 2017. Està formada per mares i pares de l’escola però oberta a tothom que s’hi vulgui apuntar.

Ens reunim els dimarts al teatre de l’escola de 20.30-21.30.

Ens dirigeix i acompanya al piano l’Andreu Cañadell. Toquem diferents estils: swing, pop, disco o samba. I cantem en diferents idiomes com català, castellà, anglès o portuguès. Alguns dels temes que hem interpretat fins ara han estat: Love, I got rythm, Corren, Can’t help falling in love, Wonderful world, Pais tropical…

No cal tenir coneixements musicals o experiència prèvia en corals, només ganes de cantar i, en ocasions, també ballar. Podeu venir a provar una classe sense compromís.

Torna


CLUB DE LECTURA

El Club de Lectura es va crear el 2011 i hem llegit una quarentena de llibres. El proper 4 d’octubre farem el 41, “Memòries d’Adrià”, de Marguerite Yourcenar.

Ens reunim sempre a la biblioteca de l’escola a les 19.30, normalment els dijous, però no és un dia fixe. La data de la propera trobada, així com el llibre a llegir, el decidim tots plegats en cada sessió.

El club el formem mares i pares de l’escola, o que eren de l’escola; professorat actiu i/o jubilat i també algú d’alguna manera vinculat amb l’escola. La participació és oberta a tothom relacionat amb l’escola, és gratuïta i no requereix cap compromís, es pot anar a una sessió, a quatre a totes…

Els/les que estem al club, tenim un grup de WhatsApp i un grup de mail, al que es poden anar afegint gent, que ens serveix per quedar, modificar dates, decidir què cal portar,… Una altra característica que tenim és que sempre portem entre tots un àpat i beguda relacionada amb el llibre en qüestió, per anar picant durant la sessió.

 

Torna


ESPORTS

L’Escola ofereix activitats esportives adreçades a pares i mares.

Els dilluns hi ha bàsquet de 21.45 a 22.45.

Els dimarts hi ha volei de 21.15 a 22.30.

Els coordinadors són el Lluc Carrasco, el Marc Segura i el Sergi Giménez.

El preu de l’activitat són 115 euros anuals i 45 trimestrals.

Torna


IOGA

El ioga per adults es fa a l’escola els dimecres en dos torns, a les 19.15 i a les 20.30.

La mestra de ioga, Irene, ensenya una modalitat de ioga que es diu Strala, que posa l’accent en el moviment del cos i convida a jugar amb les postures, en comptes de focalitzar l’atenció en la postura en si. Aquest tipus de ioga convida a explorar el propi cos de forma amable i lliure.

Contacte: Anna Blajot.

Torna


TEATRE

Endrapa és una companyia de teatre creada l’any 2013 i formada per 14 mares i pares de l’Escola Orlandai. La dirigeix l’actriu Mònica Glaenzel. Fins ara hem estrenat aquestes obres:

  • Tot queda en família (2013)
  • Glups (2014)
  • Històries de les formigues perdudes (2015)
  • Anís, croquetes i cocos (2016)
  • Rols (2018)

Fem les obres a l’Escola Orlandai i també hem actuat al Teatre de Sarrià i a la Casa Orlandai.

Ja estem pensant en l’obra d’aquest curs. Estigueu atents!

Torna