P-5 ANEM AL MUSEU D’ALCOVER!

Per tal d’enriquir el treball que estem fent sobre els Dinosaures, hem anat al Museu d’Alcover, on la Irina ens ha preparat un treball espectacular sobre les empremtes dels dinosaures i la informació que poden aportar, per tal de saber més sobre aquests interessants, misteriosos i extingits…,animals!

Ha estat una bonica experiència i una oportunitat fantàstica per visitar  un espai del propi poble, ple d’oportunitats d’aprenentatge i de riquesa cultural.

Agraïm a la Irina i al Museu, la gran aportació en el nostre “viatge” cap a l’aprenentatge. Viatge que comença abans de néixer i que esperem no acabi mai; doncs no deixarem mai d’aprendre coses noves ni de perdre la il.lusió per obrir-nos camí en aquest món ple d’oportunitats, per tal de fer-nos més i més grans com a persones i humans!

Tal i com van fer els Dinosaures en el seu moment, deixem nosaltres també la nostra EMPREMTA en aquest món que construim entre tots! Esperem que el que deixem nosaltres, serveixi per als éssers futurs que estan per arribar! Doncs…, l’Esperança no és només una emoció, pot arribar a ser la motivació per caminar tots junts cap a un fi comú!

                               

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>