Tu, art

Tu, art,
que et passeges
per dintre meu…,
que fas meravella
de la creació,
i estimes sense condició
a qui se t’apropa per admirar-te.

Marc Freixes

Així comença un petit vers d’aquest poeta i, realment, encaixa perfectament amb el que és l’art. I, d’aquesta manera, també l’entenem a l’escola, com un passeig de descoberta, de creació, de llibertat…

Fa poc ha sortit publicat un llibre que il·lustra això que us estic explicant:

El comparteixo amb vosaltres perquè d’aquí ben poquet és la diada de Sant Jordi!

Al trimestre anterior vam conèixer nous artistes (al full de sabers del final del primer trimestre us els vaig fer saber). I, aquesta setmana, he actualitzat totes les fotografies de les carpetes del Drive, on podreu entrar i veure els moments que he pogut capturar d’algunes sessions. 

Aprofito per ANIMAR-VOS a venir quan fem la jornada de “portes obertes”, perquè a l’escola van apareixent noves exposicions constantment. Ens encanta veure les imatges exposades de les obres que neixen a l’escola. Si no vau venir…publicaré alguna a la pàgina web de l’escola!! =P 

Amb l’arribada de la primavera hem aprofitat per pintar un bodegó amb diferents tècniques artístiques i, els més grans de l’escola, han fet les seves creacions amb grans dimensions inspirant-se en el Damien Hirst. (encara no tenim l’exposició acabada…)

Aquest mes d’abril estem treballant a partir d’un conte, ja que la literatura infantil ens regala mil oportunitats artístiques. Confeccionarem nous llibres que estaran a la biblioteca i es podran agafar de préstec. 

A 2n treballarem: 

Ah!!!!!!!!! i quan acabem aquest projecte ens espera una setmana ben boja, ja que serà la setmana del Hervé Tullet…sabeu qui és???? Segur que ens embrutarem MOLT de pintura!!

Us el presento: 

Una abraçada plena de tots colors!

PD: si heu arribat fins aquí podeu deixar un comentari: us ha agradat el que us he explicat? us sembla interessant? us han agradat les fotografies? els vostres fills i filles us expliquen les activitats que fem?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>