Benvolgudes Famílies, us donem la benvinguda al blog d’aquest curs!!

Benvolgudes famílies de les Bomberes i els Bombers, ja tenim activat el blog de la classe per aquest curs. A partir d’ara anirem publicant periòdicament articles d’aquelles activitats que resultin més interessants per compartir amb tots vosaltres, d’aquesta manera, ens sentirem tots una mica més a prop, tan l’escola com les famílies.

Per altra banda, a partir d’ara les fotos estaran penjades a una unitat compartida del Drive que pertany a la Promoció del vostre fill o filla, i que allà s’hi anirà afegint tota la documentació gràfica des d’ara fins a finalitzar l’etapa de primària en el nostre centre. Ja veureu que estarà organitzat per carpetes segons la temàtica.

Per a poder-hi accedir us caldrà un enllaç que l’equip directiu us farà arribar ben aviat. Us recomanem que visualitzeu les fotos en companyia dels vostres fills, ja que ells us podran ampliar la informació sobre el que veieu. També és important que sapigueu que la redacció dels articles els farem a l’aula, conjuntament amb els infants, per tal que per ells també sigui un aprenentatge significatiu i funcional el fet d’utilitzar el blog, les imatges i el llenguatge escrit. La idea és fer-ho cada setmana, normalment els divendres. Us suggereixo que us subscriviu al blog, ja que d’aquesta manera rebreu una notificació cada vegada que afegim una publicació i així estareu sempre al dia.

Doncs res, ara només queda començar a penjar articles i fotos i esperar que en gaudiu molt!

A reveure,

Meritxell

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>