Benvinguts i benvingudes al nou bloc de 2n

Periòdicament anirem publicant una porció de la vida d’aula perquè tot i les limitacions actuals pugueu ser partícips del treball i l’evolució dels vostres fills i filles al llarg del curs.
Com ja sabeu, som la classe de la Prehistòria. Per donar identitat a l’aula i sentir-nos part d’ella, a principis de curs vam triar el nom de la nostra classe a partir d’una conversa, pluja d’idees, reflexions i intercanvi de propostes.
Aquest projecte ens té totalment endinsats buscant i llegint informació entre tota la varietat de llibres que heu portat de casa (la nostra Prehisto-biblio), veient documentals, notícies, creant les nostres pintures rupestres … Estem gaudint moltíssim descobrint com era la vida dels primers pobladors, l’evolució de l’ habitatge, els estris quotidians o l’obtenció d’aliments. Com hem vist que teníem tant de material hem decidit organitzar a classe una petita exposició!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>