TALLER DE LA CIUTAT IMAGINADA A P4 I P5

Bon dia, famílies!

Fa uns dies vam tenir la sort de gaudir d’un taller sobre la ciutat a càrrec de l’espai d’educació artística i creació contemporània “d’ENTRE VEURE”.

Es tracta d’una activitat educativa adreçada a educació infantil, on educadors/es d’art i artistes ens ofereixen la possibilitat de crear la nostra pròpia ciutat imaginada. En aquest taller hem pogut construir edificis, i fer d’urbanistes per planificar el seu tramat. A més, amb l’ajuda d’un projector vam dibuixar l’Skyline de la nostra ciutat imaginada. I en acabat, la vam pintar com més ens agradava.

Des de l’equip d’educació infantil us donem les gràcies per haver portat les capses de cartó que us hem demanat, i per tant, haver participat indirectament en aquesta activitat.

Cal dir, que aquest taller ha estat possible gràcies al Pla de Millora d’Oportunitats Educatives, que compensa l’impacte negatiu del confinament del curs 19-20. Ja que com ja sabeu, la nostra escola ha estat seleccionada per participar-hi, i aprofitar aquests recursos i activitats complementàries en caràcter gratuït.

Us deixem amb les fotografies per nivell del taller.

P4

P5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>