No ens quedarem sense Sant Jordi!

Des de l’escola us volem fer una magnífica proposta… CELEBRAR SANT JORDI TOTS JUNTS!!!! La distància que vivim aquests dies la podem suplir amb il.lusió, esperança i alegria i per això us convidem que ens envieu un vídeo explicant un conte.

  • Qui pot explicar el conte? Qualsevol persona que tingui ganes de passar una bona estona.
  • A on el puc enviar? Al correu del curs de la vostra filla i/o fill.
  • Per què ho he de fer? Perquè l’escola la fem entre tots i ara més que mai hem de recordar que junts som més forts. Segur que a tots ens fa molta il.lusió quan veiem les fotos i els vídeos dels nostres companys i companyes.

I si us quedeu amb ganes de més… Qui farà una rosa a casa seva per celebrar la diada de Sant Jordi? Tu? Doncs si vols fes una foto i envia-la al correu del curs del vostre fill i/o filla. Així entre tots farem un ram de roses únic i molt especial i ningú es quedarà sense una rosa.

La data límit per enviar el video i la foto de la rosa és el 22 d’abril.

Cliqueu a sobre la infografia per veure una sorpresa molt especial que ens ha preparat la Mamen… i recordeu que podeu deixar comentaris als videos i a les fotos!

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>