Inici de curs 19/20

Benvolgudes famílies,

Un nou curs comença i aprofitem aquest espai per donar-vos la benvinguda a totes les famílies que esteu dipositant la confiança en la nostra escola.

Som un ampli equip de professionals: equip directiu, mestres tutors, mestres especialistes, coordinadora i monitors/es  del Servei de menjador, AMPA coordinadora i monitors/es  d’Extraescolars, tècnica d’educació infantil,  vetlladora, administrativa, conserge,  personal de serveis… Tots plegats, apassionats per la nostre professió i amb la voluntat de fer la feina ben feta.

Com cada any, ens proposem nous reptes. Segur que juntament amb vosaltres i amb els vostres fills i filles tirarem endavant i gaudirem de cada un dels projectes que ens proposem.

Aprofitem per comentar-vos que a partir del dilluns 9 de setembre, estaran penjats a consergeria el llistat d’alumnes de cada nivell, així com la seva tutora.

Gràcies i fins aviat.

L’equip docent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>