Espais a Educació Infantil

Les mestres i els mestres d’aquesta escola tenim molta curiositat, moltes ganes d’aprendre i una  gran capacitat de reflexió. Degut a tot això des de fa uns cursos vam decidir fer un canvi metodològic en el cicle d’Educació Infantil i vam acordar treballar a través de la metodología d’espais d’aprenentatge.

Considerem que aquesta metologia és adient perquè mitjançant el treball per espais, l’infant participa activament en la construcció del seu aprenentatge i adquireix un major protagonisme.  Podem dir que a través dels espais d’aprenentatge  es promou que els infants siguin protagonistes del seu propi procés d’aprenentatge, es crea un ambient que sigui estimulador, creatiu i participatiu on els nens i nenes actuïn, però també reflexionin sobre la seva pròpia acció des d’una posició activa i competent i que possibiliti la comunicació i la trobada amb les persones que l’habiten.

Com una imatge val més que mil paraules cliqueu a sobre del vídeo…

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>