IL·LUSTRA’M! 2021

Benvolgudes famílies,

Us informem d’activitats interessants que s’organitzen des de la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu:

Il·lustra’m!

Els infants han d’escriure un conte/poesia de la qual un/a il·lustrador/a els farà una il·lustració. Trobareu les bases AQUÍ. Els infants han de lliurar el seu escrit abans del dia 15 d’abril i les places són limitades!

Si veieu que el formulari ja no accepta respostes, podeu escriure un correu a b.cardedeu.mv@gmail.com fent constar com a tema “llista d’espera escrit il·lustra’m!” .Per si us hi poden acceptar, val la pena que tingueu pensat l’escrit.

Un munt d’activitats relacionades amb la il·lustració!

Durant la setmana del 19 al 23 d’abril: presentacions de llibres, exposicions, il·lustradors, escriptors, etc.! Podeu fer un cop d’ull a les propostes de la seva AGENDA. Places limitades!

Es realitzaran al pati d’infantil de la biblioteca amb inscripció prèvia a la biblioteca  o trucant al 93 871 14 17 en horari de biblioteca. Places limitades!

 

 

Re-pensem el pati

Benvolgudes famílies,

Tal i com us vam informar a les reunions de famílies, ja estem treballant amb els vostres fills i filles per a Re-pensar els nostres patis.

Us volem compartir les primeres activitats realitzades des de les tutories de primària amb l’assessorament d’Arquitectura de Contacte: A la web del projecte Re-pensem el pati hi podreu anar veient l’evolució de les dinàmiques del projecte.

D’altra banda estigueu preparats i preparades ja que ben aviat necessitarem la vostra col·laboració i implicació en la fase de disseny i execució del resultat del projecte.

#TotesFemFalta         #TotesSomCorbella

Equip directiu

Natació Escolar a 1r 20-21

Benvolgudes famílies de 1r,

Finalment, aquest curs 2020-2021 l’Ajuntament i les escoles de Cardedeu continuem participant al projecte de natació escolar. Aquest projecte forma part del Pla Català de l’Esport Escolar.

A partir de dilluns dia 12-4-21 tenim la possibilitat de reprendre sessions de natació pels infants de 1r d’EP. Per motius de ràtios i disponibilitat de personal, seran menys sessions que les que havíem dut a terme els cursos anteriors. Però prioritzem una iniciació abans que no poder dur a terme aquesta activitat.

L’objectiu d’aquest projecte és, d’una banda, iniciar en els coneixements bàsics de natació a tots els nens i nenes de Cardedeu d’entre 5 i 6 anys i, d’altra banda, potenciar la salut a través de l’esport.

Trobareu tota la INFORMACIONS i preguem retorneu l’AUTORITZACIÓ com a molt tard el divendres 9 d’abril.

Esperem que els vostres fills i filles en gaudeixin molt.

Gràcies per a col·laborar i fer-la possible!!

Convocatòria per a sol·licitar prestacions econòmiques o reducció de tarifa per a la realització d’activitats d’estiu 2021.

Benvolgudes famílies,

Dilluns 12-4-21 s’obre el període de sol·licituds d’ajuts a les famílies per a la realització d’activitats d’estiu del curs 2021 en dues modalitats:

  • Ajut econòmic per activitats d’estiu
  • Reducció de tarifa de l’activitat municipal d’estiu

És una única SOL·LICITUD ajudes activitats d’estiu on haureu de marcar si el/la menor fa una activitat municipal al Pavelló i sol·liciteu reducció de tarifa, o si fa una altra activitat d’estiu i sol·liciteu ajut econòmic.

En el cas de nuclis de convivència que hagin estat greument afectats (a nivell econòmic) durant l’estat d’emergència arran de la COVID-19 caldrà que adjunteu també la següent DECLARACIÓ JURADA.

A més, us informem que aquesta convocatòria està publicada a l’e-taulell de l’Ajuntament de Cardedeu on trobareu tota la informació d’aquest ajut.

Aquestes sol·licituds es presentaran simultàniament a les sol·licituds de Casal d’estiu, en les dates següents:

  • Inscripcions telemàtiques, ordinàries, amb reducció de tarifa o ajudes extraescolars: del 12 al 30 d’abril Es podran fer a través de la Seu electrònica amb IDCAT o IDCAT MÒBIL.
  • Inscripcions presencials: del 12 al 20 d’abril amb cita prèvia a l’OAC (demanar cita prèvia del 10 al 13 d’abril)
  • Requeriment documentació serveis socials:  del 3 al 14 de maig.
  • Baremacions serveis socials reclamacions de tarifa: del 21 de maig al 7 de juny

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Serveis Socials al telèfon 93 844 41 40 o per correu electrònic a serveisocials@cardedeu.cat

 

Cordialment,

Equip directiu