Confirmació de plaça pel curs 21-22

Benvolgudes famílies,

Avui dilluns dia 3 de maig, us farem arribar el full de confirmació de plaça pel curs 21-22 que caldrà retornar revisat, omplert i signat als tutors i tutores dels vostres fills i filles durant aquesta setmana.

 

 

 

 

L’últim dia per a retornar-lo és divendres 7 de maig.

Aprofitem també per a recordar-vos que en cas de tràmits presencials imprescindibles a l’escola, cal que us espereu al porxo exterior fins que us puguem atendre.

Moltes gràcies!

Equip directiu

Ajornament Danses de l’escola

Benvolgudes famílies,

En motiu de la inestabilitat del temps i la previsió de pluges a quarts de 4 de la tarda hem decidit ajornar l’espectacle de danses al proper divendres dia 7 de maig.

Serà un acte a porta tancada i posteriorment en publicarem imatges a la web.

Per tant, el dia 7-5-21 P3, P4, P5, 1r i 2n ballaran les danses de la trobada i ens caldrà la vostra ajuda, de nou, pel vestuari:

DIA CURS VESTUARI
7 de maig P3 Vestit/da de tons blaus (AIGUA)
P4 Vestit/da de tons marrons o verdosos (TERRA)
P5 Vestit/da de tons vermells (AMOR)
1r Vestit/da de tons blancs (AIRE)
2n Vestit/da de tons taronja o vermell (FOC)

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Qüestionari hàbits lectors a 4t, 5è i 6è

Benvolgudes famílies  de 4t, 5è i 6è,

En el marc del projecte de Dinamització de la biblioteca volem mesurar el grau d’impacte que ha tingut aquest assessorament i amb la mediadora literària de Tantàgora, l’Elisenda, estem passant un qüestionari d’hàbits lectors als vostres fills i filles.

Per tal que els vostres fills o filles hi puguin participar, us demanem que responeu el següent QÜESTIONARI

Moltes gràcies!

Equip directiu

Revisió bucodental a 1r d’EP

Benvolgudes famílies de 1r,

Des del CAP ens han comunicat que reprenen les revisions bucodentals als nens i nens de 1r d’E. Primària. Es duran a terme el dimarts 4 MAIG a les 09:30h a l’escola.

Tal i com ens han demanat us fem arribar una Carta informativa per a les famílies i una nota explicativa del Programa salut bucodental escolar.

I us demanem que retorneu a l’escola, com màxim el dilluns 3 de maig, la següent  Autorització per la revisió bucodental 2021 o bé la següent Renúncia a la revisió bucodental 2021.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!