P3 B: Confinament

Com ja sabeu tots i totes durant uns dies la classe de P3 B ha estat confinada a casa.

Afortunadament ha sigut curt i estem bé.

Creiem que, tot i que ens va agafar per sorpresa i era el primer grup que es confinava de l’escola, hem reaccionat molt bé, i tot s’ha fet amb molta agilitat tot i les circumstàncies actuals que estem vivint.

Des del primer dia s’ha iniciat l’activitat lectiva no presencial.

Cada dia els infants han fet una trobada virtual amb la seva tutora i una trobada amb l’especialista dins  de  l’horari habitual de l’especialitat. També cada dia tenien una tasca a la plataforma digital.

Les famílies heu fet molt bona feina, heu participat cada matí a les rotllanes virtuals amb una mitjana de 16 de les 22 que eren fins el moment del confinament. Aquestes rotllanes, han estat molt especials perquè ens han permès veure’ns les cares i els somriures sense mascaretes, compartir una petita estona amb les famílies i crear més vincles.

Sou el primer grup d’educació infantil que heu fet servir la plataforma Classroom per fer l’activitat lectiva no presencial. El fill conductor era la visualització d’un conte i les activitats estaven dividides en diferents aspectes que es treballen a infantil sempre de forma globalitzada.

Realment ha estat un èxit, els infants acompanyats de la seva família han participat de les tasques proposades i en la majoria dels casos han fet retorn.

També donem les gràcies a molts membres de la comunitat educativa que s’han interessat per l’estat de salut dels infants, mestres i monitors i s’han ofert per si necessitaven alguna cosa.

Moltes gràcies!

Realment sou uns CRACKS!

Pilar (tutora P3 B)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>