RECICLATGE A L’ESTALELLA

Benvolgudes famílies,

Tal i com ja sabeu, a l’escola Estalella, fer recollida d’oli usat amb els “clakis” i de piles amb els contenidor “Apilo”.

Aquest curs 2020-21 tenim els dos contenidors a l’entrada del Carrer del Carme:

 

CLAKI

Si participem en aquest programa d’educació ambiental prenem consciència del greu problema ambiental que suposa un residu altament contaminant com és l’oli vegetal de cuina usat i a més a més col·laborem en:

– La revaloració d’un residu cap a una font d’energia alternativa i molt menys contaminant: el biocombustible o biodièsel.

– Fomentant l’economia social, creant feina i donant oportunitats a la inserció laboral de persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.

Recordeu com hi podem participar:
  • Torneu el Claki ple d’oli usat al contenidor del carrer del Carme. (Si no en teniu encara, demaneu-ne un de buit al conserge)
  • Un cop hagueu tornat el Claki ple, demaneu-ne un de buit al conserge per tornar a començar el procés de recollida d’oli usat a casa vostra.
APILO

Estem envoltats d’aparells de tot tipus que utilitzen piles com a font d’energia: el rellotge, el mòbil, els comandaments a distància, les joguines…

Les piles i bateries són dispositius que contenen substàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat.

Quan estan esgotades, aquestes substàncies químiques i materials poden fer malbé el medi ambient. Si les reciclem, el protegirem i també estalviarem molts recursos.

Gràcies al planeta reciclatge les piles tenen una nova vida i no fan mal a ningú.

Recordeu com hi podem participar:
  • Quan tingueu piles usades que no siguin recarregables, porteu-les a l’entrada del Carrer del Carme i poseu-les dintre del contenidor APILO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>